Hoogdrachtige poes Mae in de opvang!

Hoogdrachtige poes Mae in de opvang!

Gisteren 3 april kreeg ik het 1e telefoontje van dit jaar van Irene van de kittenopvang Kuipershoek! Of ik een hoogdrachtige poes wil opvangen! Daar hoef ik geen seconde over na te denken: JAAAAA!

En zo kwam Mae bij ons in huisZe is duidelijk nog niet meteen op haar gemak. Ze heeft dan ook een stressvolle dag achter de rug. Gevonden in Ugchelen en naar de Kuipershoek gebracht, daar in een hokje gezeten en daarna weer in een mandje en in de auto om naar ons te worden gereden. Ze staat ook op Amivedi (melding nummer 1315627) , want misschien is iemand haar gewoon kwijt!

Ze wil niks eten en verstopt zich onder het bureau in de snel in orde gemaakte kraamkamer. Later op de avond komt ze er onderuit en laat zich op het bed lekker knuffelen, terwijl ze heel hard gaat spinnen! Fluffy, Hug en Doerak komen een kijkje nemen (spinnen stopt abrupt), maar meer dan een beetje naar elkaar staren gebeurd er niet. De kattenbak en etensbak vinden ze interessanter, maar dat is niet de bedoeling , dus het trio wordt uit de kraamkamer gezet.

Vanmorgen om 7 uur meteen gekeken of alles nog binnenboord zit. Gelukkig was het etensbakje leeg en haar buik nog vol! Ze had ook gepoept en daar was aan te zien dat de ontwormingspillen hun werk doen!

Leave a Comment

Enter your keyword